Huippuosaaja haussa

Oletko kokenut asiantuntija, joka kaipaa kutkuttavia haasteita ja kunnollista korvausta? Vai onko sinulla työtä, mutta tekijä puuttuu?
Me autamme sinua - asiantuntijaa tai kumppania löytämään mielenkiintoisia projekteja, ja asiakasta löytämään oikeanlaiset osaajat projektiinsa.

Mikä on Siili_one?

Siili_one Oy on itsenäinen osa Siili Solutions Oyj:tä.

Me tunnemme markkinat. Olemme tarjonneet alan parhaita osaajia asiakkaillemme jo vuodesta 2005, ja esittelimme ensimmäisenä riskiä jakavan ja yrittäjämäiseen toimintaan kannustavan Siilin palkkamallin.

Siili_one on paluu juurillemme resursointipalvelun ammattilaisina, mutta vahvempana kuin koskaan aiemmin.

Lähes 20 henkilön myyntiorganisaatiomme varmistaa parhaiden tekijöiden ja asiakkaiden kohtaamisen. Asiakkainamme ovat Suomen suurimmat yritykset ja organisaatiot palvelualojen, finanssialan, teollisuuden ja julkishallinnon sektoreilta.

Työntekijänä saat suuren yhtiön luontaisedut, kiinnostavat projektit sekä palkkamallin, joka on alan runsaskätisimpiä.

Kumppaneille tarjotaan kiinnostavat projektit, alansa johtavat asiakkuudet ja reilut sopimukset.

Asiakkaana saat meidän joukostamme tarvitsemasi osaajan nopealla aikataululla suoraan töihin.

 

Tule meille
osaajaksi

Sinä voit olla esimerkiksi ohjelmistokehittäjä, data-asiantuntija tai -arkkitehti. Pääasia on, että olet kovan tason osaaja ja kerryttänyt ammattitaitoasi jo useamman vuoden ajan. Ymmärrät oman työsi ja sen laadun merkityksen laskutuksessa. Pidät itsenäisestä työskentelystä, mutta loistat myös tiimityössä.

Hankimme asiakkaat ja hieromme kaupat

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä sinulle sopivilla aikatauluilla vaihtelevien asiakasprojektien parissa sekä tilaisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Siilin asiakkaiden tarjoamat työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja ammatillisesti houkuttelevia.

Pääset työskentelemään yrittäjähenkisesti, mutta sinun ei tarvitse murehtia yrittäjän velvollisuuksista, kuten laskutuksesta tai asiakashankinnasta.

Maksamme sinulle reilun kompensaation työstäsi: saat itsellesi puolet asiakaslaskutuksesta. Takaamme myös asiallisen pohjapalkan.

Mikäli olennaiseen keskittyminen kiinnostaa, jätä meille yhteystietosi.

Ota yhteyttä

Tule meille
kumppaniksi

Siili tunnetaan modernina ja laadukkaana palvelujen tuottajana. Meillä on laaja asiakaskunta ja hyvä asiakaspito, ja meiltä kysytään asiantuntijoita projekteihin usein nopealla aikataululla. Toisinaan on haastavaa löytää projekteihin juuri niihin sopivaa osaamista. Siksi haluamme laajentaa yhteistyöverkostoamme, jonka kautta saamme ripeästi parhaat mahdolliset tekijät kuhunkin asiakasprojektiin.


Kumppaniverkostomme käytössäsi

Kumppaniverkostoomme kuuluu noin 200 eri kokoista ohjelmistotaloa Suomesta ja ulkomailta. Olemme rakentaneet verkostoamme jo vuodesta 2011 ja tarjoamme reilun sopimuksen, jossa myös kumppaniyritys hyötyy yhteistyöstä.

Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi, ja tähtäämme pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin - emme siis hae satunnaista kiireapua. Etenkin pienille yrityksille tarjoamme valmiin asiakaskunnan ja onnistuneiden projektien jälkeen mahdollisuuksien mukaan myös uusia toimeksiantoja.

Ota yhteyttä

Palvelut asiakkaille

Sano sinä mitä tarvitset, me löydämme sinulle tekijän. Tarvitsetko java-ohjelmoijaa, web-kehittäjää, mobiilidevaajaa, scrummasteria, projektipäällikköä, designeriä, graafikkoa, data scientistiä, pilviarkkitehtiä? Tuloksetta hakemasi tekijä voi jo olla vapaiden osaajiemme tai alihankkijoiden joukossa! 

Jos sopivaa osaajaa ei ole vapaana, etsimme ja hankimme sellaisen sinulle markkinoilta verkostomme kautta tuhansien osaajien joukosta. Vaikeat asiat hoidetaan heti, mahdottomat ottavat hieman enemmän aikaa. 

Tekijä töihin nopeasti

Otamme henkilökohtaisesti yhteyttä ja vastaamme tarvepyyntöösi 24 tunnin kuluessa ja yleensä jo konkreettisen ehdotuksen kanssa. Niin, ja vastaamme muutenkin tekemisistämme sekä konsulttiemme työstä. Toimimme aina vastuullisesti. 

Mutta entäs luottamuksellisuus, tietosuoja, verot ja vakuutukset, sopimukset ja sellaiset, varsinkin jos käytetään niitä monimutkaisia alihankkijoita? Tottakai, se kuuluu kuvioon. Varmistamme, osaamme, tarkistamme ja hoidamme puolestasi kaiken yhdeltä luukulta.

Ota yhteyttä

Kysymyksiä kielen
päällä?

Jesse Saarinen
Asiakkaat
Kari Pirttikangas
Työnhakijat
Mika Rosslyn
Kumppanit
Tuuli Mansikkasalo
Kumppanit

Yhteydenottolomake