Kesä siilinä

Kesä - paljon aikaa ja vähän tekemistä. Haluaisitko kuitenkin käyttää osan kesästä hyödyksesi? Siili Solutions tarjoaa tulevana kesänä jälleen kesätöitä nuorille, tarkoituksena tutustuttaa heitä alati kasvavaan IT-alaan.

Yläkoulu- ja lukioikäisten kesätyöpaikkoja on tarjolla niukasti, vaikka juuri yleissivistävissä oppilaitoksissa opiskelevat tarvitsevat eniten tietoa ja kokemusta työelämästä. Tähän ongelmakohtaan Siili tuo kortensa kekoon ja palkkaa nuoria kesätöihin kahdeksi viikoksi. Niiden aikana opetellaan koodauksen perusteet, ja nuoret pääsevät samalla tutustumaan siihen, millaista ohjelmistokehittäjän arki on.

Työ kesäsiilinä on ainutlaatuinen tilaisuus turvallisesti tutustua digitalisoituvan maailman keskeisiin haasteisiin. Aiempaa kokemusta koodaamisesta ei tarvita – innostunut asenne ongelmanratkaisua ja tulevaisuuden teknologioita kohtaan on kaikki mitä tarvitset!

- Olemme iloisia voidessamme näyttää lupaaville nuorille osaajille, kuinka hauskaa ja mielenkiintoista voi työskentely koodauksen ja teknologian parissa olla ja opettaa heille samanaikaisesti hyödyllisiä taitoja edellä mainituilta alueilta, sanoo Tiia Rapeli, Head of Talent Experience. 

Kiinnostuitko? Olethan yhteydessä Linda Loukamoon linda.loukamo@siili.com, +358 50 596 9716 heti tai viimeistään 05.05. Kerrothan lyhyesti itsestäsi (esim. missä koulussa olet, mitä harrastat) ja siitä, miksi olet kiinnostunut kesätöistä Siilissä. Muista myös kertoa yhteystietosi!

Ohjelma on suomeksi. 
 
Mitä: Kesätyö Siilissä 
Missä: Siilin Helsingin toimisto Ruoholahdessa 
Milloin: 3.-14.6.2019
Hakuaika päättyy: 12.5.2018