Siili avaa uuden toimiston Joensuuhun Siili avaa uuden toimiston Joensuuhun

Terävä pää, pehmeä sydän

Siili Solutions avaa uuden toimistonsa Joensuuhun

Onko sinullakin nopeat hoksottimet ja empaattinen mieli?

Saatat olla etsimämme Siili.

Haemme Joensuun toimistomme rakentajaksi ja vetäjäksi ihmisläheistä, dynaamista ja hyvin verkottunutta henkilöä, jolla on sekä teknistä että kaupallista näkemystä ja osaamista.

Tulevalla vetäjällä on suuri rooli uuden yksikön identiteetin luonnissa, joten toivomme näkemyksellisyyttä toimivan ja kulttuurisesti Siilimäisen työyhteisön rakentamiseksi.

Vastaat Joensuun henkilöstön menestyksestä, tuet tiimiäsi ammatillisessa kasvussa ja rakennat tiimistäsi kiinteän osan kasvavaa kansainvälistä Siili-yhteisöä. Toimiston avaamisen jälkeen saat vastuun alueen asiakkuuksista ja uusien asiakkaiden hankinnasta.

Kasvun rakentamiseen saat koko Siilin tuen ja yli 800 eri alan ammattilaista teknisestä osaamisesta myyntiin ja markkinointiin sekä rekrytointiin. Annamme sinulle täyden perehdytyksen uuden toimipisteen käynnistämistä varten.

 

Hae tehtävää → Hae tehtävää →Mikä on Siili ja keitä ovat Siilit?

Siili Solutions on digitaalisen muotoilutoimiston ja teknologian moniosaajan ainutlaatuinen yhdistelmä. Työmme lähtökohtana on syvällinen ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä.

Muutamme visioita voittaviksi strategioiksi, dataa kirkkaiksi näkemyksiksi ja varhaisia ideoita vaikuttaviksi digitaalisiksi innovaatioiksi ja palveluiksi.

Siilit tunnetaan ennen kaikkea osaavina, yhteistyökykyisinä ja rehellisinä ammattilaisina. Siilin kulttuurissa keskiössä ovat motivoituneet ja hyvin työssään viihtyvät ihmiset, jotka haluavat kehittää osaamistaan jatkuvasti.

Me autamme asiakkaitamme löytämään olennaisen. Sitten toteutamme sen.
MAKE IT REAL. 

 

Siili numeroina

Liikevaihto 2020: 83,3 M€
EBITA 2020: 6,7 M€
Siilejä Q1/2021: 813
Toimistoja 2021: 12


Mitä teemme?

Asiakkainamme ovat Suomen suurimmat yritykset, joille tuotamme digitaalisia strategioita, innovaatioita ja palveluita, räätälöityä ohjelmistokehitystä, pilvipalveluita sekä älykästä automaatiota ja dataa. 

Teemme vaikuttavaa digitalisaatiota mm. Elisan, Finavian, Teoston ja DVV:n & Veron kanssa.

Tutustu asiakasreferensseihimme täällä.

Muut avoimet paikat Joensuussa

Olisiko sinusta uudeksi Siiliksi Joensuuhun?

 • Etsimme Joensuuhun ohjelmistokehittäjiä! Tekemisessämme uskomme puhtaaseen koodiin, testiautomaatioon, ketteriin toimintamalleihin sekä pilvipohjaisiin ratkaisuihin. Osaamistaustaasi voivat kuulua mm. Java, Scala, NodeJS, Clojure, ReactJs, AngularJS, Vue.js tai Typescript tai jokin muu ohjelmointikieli, joka antaa pohjaa moderneissa ympäristöissä toimimiseen. Pilvipalveluosaaminen ja/tai kiinnostus (AWS ja Azure) kohtaan katsotaan eduksi.

   

  Lue lisää ja hae paikkaa

 • Etsimme Joensuuhun pilviasiantuntijoita – oletko siis pilviammattilainen, joka haaveilee projektityöskentelystä digitaalisten palvelujen parissa, innostuu uusien asioiden ja teknologioiden oppimisesta sekä jatkuvasta kehittymisestä asiantuntijana? Onko sinulla jo kokemusta pilvimaailmasta, erityisesti Azuren tai AWS:n parista?

  Lue lisää ja hae paikkaa

 • Joensuulainen DevOps Engineer ohoi! Etsimme  DevOps Engineeriä, joka jakaa saman ajatusmaailman ohjelmistokehityksen automatisoinnista. Haluatko auttaa asiakkaitamme pilviympäristöön siirtymisessä ja luoda älykkäitä infrastruktuureja? Tai kenties analysoida nykyisten teknologioiden käyttöä ja kehittää prosesseja niiden parantamiseksi ja skaalaamiseksi? Automatisoida ohjelmistokehitysprosesseja sekä ennenkaikkea ajaa kulttuurimuutosta kohti onnea ja tehokkuutta?

  Lue lisää ja hae paikkaa

 • Oletko sinä uusi Test Automation Engineer Joensuuhun? Toivomme sinun olevan jo kokemusta kartuttanut ohjelmistokehityksen tai ohjelmistoautomaation asiantuntija, jolle jatkuva kehittyminen on lähellä sydäntä. Työkalu- ja teknologiapankkiisi kuuluu joitain seuraavista: Robot Framework, Kubernetes, OpenShift, Jenkins, Ansible, Docker, Java, Python tai Selenium. Pilvipalveluosaaminen ja/tai kiinnostus (AWS ja Azure) kohtaan on iso etu!

  Lue lisää ja hae paikkaa

Mitä Siili tarjoaa sinulle?

Meille on kunnia-asia pitää huolta työntekijöistämme.

Työtä, jolla on vaikutusta ja tarkoitusta

Tunnuslauseemme on MAKE IT REAL. Päivittäisessä työssämme se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme löytämään olennaisen ja sen jälkeen toteuttamaan sen. Vähemmän kalvosulkeisia ja palavereihin jääneitä suunnitelmia, enemmän konkreettisia tuloksia ja arvoa tuottavia sekä toimivia digitaalisia palveluita. Työmme tarkoitus on parantaa olemassaolevaa ja tehdä vaikuttavaa digitalisaatiota. 

 

Vaihtoehtoisia urapolkuja

Siilillä voit kehittyä urallasi sekä horisontaalisesti että vertikaalisesti. Voit keskittyä tietyn osaamispaletin kehittämiseen tai tähdätä digitaaliseksi generalistiksi. Siilillä riittää mahdollisuuksia joko hakeutua ihmisjohtajaksi tai jopa oman yksikön tai yrityksen perustamiseen.

 

Oppimismahdollisuuksia

Alituisesti kehittyvän digitalisaation perässä pysymiseksi on myös itse opittava ja opeteltava uutta. Takaamme, että pääset työskentelemään tiimien kanssa, jotka auttavat sinua kehittymään. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia sertifikaattien suorittamiseen. Siilillä työskennellessäsi ammatillinen pääomasi kasvaa jatkuvasti.

 

Olet meille arvokkain

Vaikka meitä on jo aika monta, olemme kiinnostuneita erityisesti sinusta. On meidän vastuullamme tarjota sinulle apua, hyvää johtajuutta, inspiraatiota ja kattavat terveyspalvelut, jotta voit keskittyä työhösi ja arvontuottoon asiakkaillemme. 

 

Moniosaajia, diversiteettiä, kansainvälisyyttä

Siilillä ympärilläsi työskentelee osaajia kaikilta digitaalisen kehityksen saroilta – meillä data, design, ohjelmistokehitys ja pilvipalvelut lyövät kättä tiimeissä asiakkaiden hyväksi. Kansainvälistymme jatkuvasti niin lokaatioidemme, diversiteettimme kuin osaamisemme suhteen.

 

Vastuullisen valinnan

Vuonna 2020 istutimme SiiliMetsäämme yli 30 000 puuntainta, jotka kasvaessaan kattavat kaikkien työntekijöidemme vuosittaisen hiilijalanjäljen niin työ- kuin vapaa-ajaltakin. Myös tänä vuonna jatkamme istutuksia lähes yhtä suurella määrällä. Istuttamalla vuosittain uutta metsää, rakennamme parempaa yhteistä tulevaisuutta meille kaikille.

Vastuunkanto on muutenkin Siilin tärkein arvo. Tämä näkyy kaikessa toiminnassa – pyrimme ympäristövaikutusten minimointiin, tasa-arvoisten mahdollisuuksien ja diversiteetin edistämiseeen, yksityisyydensuojan ja tietoturvan varmistamiseen, eettiseen liiketoimintaan sekä oppimisen ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Meille vastuullisuus on siis konkreettisia tekoja, ei vain somepostauksia. Ryhtymällä Siiliksi valitset samalla vastuullisen työyhteisön.

 

Hae Siiliksi →