9 arvokkaampaa ajatusta ylläpidosta

Ylläpito ei enää ole vain pakollinen paha, vaan liiketoiminnalle kriittinen toiminto. Kokosimme sinulle parhaat vinkkimme parempaan ja arvoa tuottavaan ylläpitoon.

Oppaamme arvoa tuottavaan ylläpitoon

Tuotteiden ja sovellusten ylläpitoon liittyy monia kysymyksiä:

  • Miten pitkä on sovelluksen elinkaari?
  • Mitkä ovat ylläpidon todelliset kokonaiskustannukset?
  • Onko sovelluksen elinkaari pidennettävissä aktiivisella ja pienkehittämistä sisältävällä ylläpidolla, jolloin sovellus tuottaa arvoa pitkään, vai onko tuote valmistuttuaan pysähtyneessä tilassa, arvonalennusta odottaen?
  • Mitä etuja pitkä kumppanuussuhde voi tuoda ylläpitoon?
  • Entä mitä tarkoittaa 110% availability?Kaikkiin näihin ja moneen muuhunkin kysymykseen koostamamme opas antaa selkeät vastaukset! Lataa koko tietopaketti itsellesi ja ota askel kohti parempaa ja arvoa tuottavaa ylläpitoa.

Kyllä kiitos, haluan latauslinkin oppaaseen

icon-customers-are-saying

Mitä asiakkaamme meistä ajattelevat

Siilillä on poikkeuksellisen vahva modernien teknologioiden osaaminen – ilman sitä Circle olisi ollut mahdoton toteuttaa. Jaamme vision siitä, että avoin ekosysteemi on ainoa oikea tapa operoida laajoissa digitalisaatiohankkeissa. Yhdessä muodostamme hyvän tiimin.

Janne Liuttu, Chief Data Scientist, Ramboll

Halusimme kokeneen kumppanin, jolla on teknisen osaamisen lisäksi uteliaisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja intoa ratkoa monimutkaisia ongelmia designprosessien avulla. Siilin asiantuntijuus AR:stä ja vastaavista, onnistuneesti toteutetuista projekteista vakuuttivat meidät. Lisäksi Siilin käyttäjäkeskeinen tekeminen ja Design Thinkingin käyttäminen vastasivat Vaisalan työskentelytapoja.

Sauli Laitinen, Design Manager, Vaisala

Yhteistyö sujui todella hyvin. Saimme edullisia, erittäin hämmästyttäviä tuloksia. En usko, että olisimme saavuttaneet samanlaisia tuloksia perinteisellä lähestymistavalla, tässä opimme jotain uutta.

Tommi Kinnunen, Head of Marketing, LähiTapiola

Valittuamme Sitefinityn, aloitimme toteutuskumppanin etsimisen, ja lopulta valitsimme kumppaniksemme Siili Solutionsin. Alkujaan harkitsimme tanskalaista toteutuskumppania, mutta Siilin maine yhtenä parhaista Sitefinity-partnereista Europpassa kallisti lopullisen valintamme Siiliin. Meillä oli kunnianhimoiset tavoitteet intranetillemme ja Siilillä oli asiantuntemusta niiden täyttämiseen.

Kasper Behrens, Head of IT, Beierholm

B2B-maailma tarvitsee lisää personoituja kokemuksia, ja nyt pystymme luomaan niitä.

Maud Bernard, Wärtsilä

Siili valikoitui palvelun toimittajaksi, koska Siilillä oli sekä tekninen kyvykkyys kohdillaan, että valmius ottaa liiketoiminnallisesti ja asiakaslähtöisesti palvelu haltuun. Elon osaaminen on kasvanut Siilin kanssa, eritoten projekteissa.

Marjo Skoglund, Elo

Maitorekisterin teko on ollut osa isompaa hanketta, jossa on ollut mukana myös muita toimittajia. Siilillä ja Ruokavirastolla on takanaan pidempi kumppanuus, yhteen tekeminen on hioutunutta ja pitkä yhteistyö tuo varmuutta tekemiseen.

Kirsi Jönkkäri, Ruokavirasto